Schik 1 varkenshaasje op een ovenplaat met beetje olijfolie, en vak af op 180 C° gedurende 15 min.
De voorgegaarde krieltjes aan kleuren in olijfolie en deze kruiden met zout, peper, en nootmuskaat.
De fijne boontjes garen in kokend water met zout. Bij gaartijd de boontjes afkoelen onder koud stromend water, dit om verkleuring tegen te gaan, zo blijven deze mooi groen.
Verse tomaten versnijden in blokjes, deze met de fijngehakte sjalotjes, teentje look fijnsnijden en aanstoven in olijfolie, dan de gegaarde boontjes bijdoen en deze afkruiden met peper en zout.
Laat de hoeveboter lichtjes smelten, voeg de bloem toe en laat deze drogen op licht vuur. Als dit droog genoeg is ruikt deze naar versgebakken koekjes, zo voorkom je bloem smaak in de saus.
Werk de saus af met de groene pesto en breng deze op smaak met peper en zout.