Over ons

Atelier Souffriau wil de pure ambacht en smaak van vroeger terug in de beenhouwerij en traiteurdienst brengen.
Uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken ons.

We helpen de klant oprecht graag in een totaalbeleving, waar kennisdeling en smaak centraal staan.
We verbinden en inspireren door in onze winkels een ontmoetings-en belevingsplaats te creëren.

ONZE OPDRACHT

De klant, ambacht en lokale productie staan absoluut centraal bij ons. We streven naar topkwaliteit in ons aanbod en een uitmuntende service naar onze klanten. Wij bedienen élke klant met zorg en aandacht.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dragen wij héél hoog in het vaandel. We vermijden elke vorm van industriële processen en produceren uitsluitend lokaal. Uiterst zorgvuldige en bewuste keuzes in aankoop, verwerking en distributie is voor ons een 'must'.

ONTSTAAN

De familie Souffriau is sinds 1978 actief in de vleessector. Het vakmanschap werd doorgegeven van vader op zoon. Vandaag telt Atelier Souffriau verschillende vestigingen over heel Vlaanderen. Onze passie geven wij op onze beurt door aan ware vakmensen: onze topbeenhouwers

ONZE STERKE PUNTEN

Wij staan voor pure ambacht en kwaliteit in elke stap van onze vleesverwerking.
Een continue scholing en kennisdeling bij zowel personeel, leverancier als eindklant maken mee het verschil.

 • KENNIS

  Onze winkels zijn een plek waar kennisdeling en beleving centraal staan. Kennis van het vak, maar ook voor wat belangrijk is voor de klant

 • ERVARING

  Onze chefs teren op jarenlange ervaring die ze maar al te graag ten dienste van bedrijf en klant zetten. Topchefs die garant staan voor uitstekende kwaliteit

 • AMBACHT

  Bij ons geen industriële processen of aanbod. Elk stukje vlees wordt ambachtelijk en met liefde gemaakt. Van aankoop tot bij u op het bord.

 • KWALITEIT

  Enkel topkwaliteitsvlees selecteren, inkopen, verwerken en aanbieden is waar we voor tekenen. En dat smaak je.

 • SERVICE

  Bij ons koop je niet zomaar “een stukje vlees”. Wij hélpen je graag een stukje verder en delen graag onze kennis met je. Voor, tijdens en na je aankoop.

 • GEDREVEN

  Onze mensen “ademen” ambacht. Ze geven dagelijks het beste van zichzelf en plaatsen hun jarenlange ervaring maar al te graag ten dienste van jou!